- hirdetés -

A 23. fordulót rendezték a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjában. Az OMTK-ULE a papírformának megfelelően Végegyházáról is elhozta a három pontot.

A héten váratlan bejelentést tett a listavezető OMTK-ULE 1913 vezetősége. A szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményt változtatás nélkül adjuk közre:

„Az OMTK-ULE 1913 vezetősége május 16-ai nappal a Buza Barnabás-Czollner Gábor edző párost bízza meg a felnőtt csapat irányításával. Az eddigi edző, Gyimesi András munkáját megköszöni, a szakember továbbra is az egyesület alkalmazásában marad, az ULE hosszú távon számít munkájára az utánpótlás nevelésben.”

A csapatot nem zavarta meg a hétközbeni intermezzo, továbbra is menetelnek a bajnoki cím felé.

Végegyházi SE – OMTK-ULE 1913  0–4, (0 – 3)

Végegyháza, 60 néző. Vezette: Szelezsán György (Szigeti G., Tamás G.)

OMTK-ULE: Marunák – Boros, Kovács D.,Pardi, Fejes (Harmati) – Elekes, Kánya (Bogár), Buza (Dobi B.) – Mucsi (Szemenyei V.), Lövei (Barna M.), Kichler. Edzők: Buza Barnabás és Czollner Gábor.

Idegenben is magabiztosan

Az OMTK-ULE nem bízott semmit a véletlenre, 25 perc alatt „lerendezte” a mérkőzést. A 3. és a 7. percben Buza, a 25. percben Mucsi talált a hálóba. A második játékrészben több helyzetet elpuskáztak az orosháziak, de góljaik számát így is növelték, az „örökifjú” Mracskó öngóljával.

Czollner Gábor: – A játék képe alapján nagyobb arányú győzelem is születhetett volna a szimpatikus hazaiak ellen.

Az OMTK-ULE továbbra is – a Nagyszénás előtt jobb gólaránnyal – őrzi vezető helyét a tabellán.

Az orosházi csapat május 27-én a Mátrai Stadionban fogadja a Kevermest. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.