- hirdetés -

Írjuk, hogy milyen programok várnak benneteket a hosszú hétvégén.

A Stiffler család síremlékének szentelését tartják a szentetornyai Corvin utcai temetőben április 28-án, 13 órától, katolikus és evangélikus szertartás szerint. A családot 1944. október 12-én ismeretlenek végezték ki.

GYIÖK focibajnokságot rendeznek felső tagozatos általános iskolásoknak a Táncsics gimnázium műfüves kispályáján. A meccseket péntekenként, 16.30-tól játsszák.

Ilovszky Béláné Irénke néni születésének 100. évfordulója alkalmából rendezett kiállítás: „Tanyasi élet, háziállatok” – Nagy Gyula Területi Múzeum, április 28., 17 óra. A kiállítást megnyitja: Rózsa Zoltán múzeumigazgató. Közreműködnek: az Orosházi Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és diákjai.

Ismét lesz Sikerklub a Diáktanyán április 28-án, 17 órától. Vendég: Kovács R. Ádám mesterfodrász.

Az Alma a fájától… rendezvény várja az érdeklődőket a művelődési központban április 28-án, 18 órától. Vendég: az „Orosháza Város Sportjáért” elismerő címmel kitüntetett Viczián Zoltán autószerelő, teljesítmény- és túlélőtúra magyar bajnok.

Társas-játék-est várja a gyerekeket a gyermekkönyvtárban április 28-án, 18 órától.

XI. Orosházi nyílt gyermek sakkbajnokság: április 29., 9 óra, Vörösmarty iskola.

OMG! Orosházi Moly Galeri találkozó lesz a városi könyvtárban április 29-én, 15 órától.

OMTK-ULE 1913 – Tótkomlósi TC II. labdarúgó mérkőzés, megye III. osztály: április 29., 17 óra, Mátra stadion.

Tánc Világnapja – Jubileumi táncgála ’50: Antali Zoltán táncpedagógus 50 éves pályafutásának jubileumi rendezvényét tartják az Eötvös sportcsarnokban április 29-én, 19 órától. Nyilvános főpróba: április 28-án, 19 órától.

Klubnap keretében a Rock Klubban (Ady Endre u. 11.) április 29-én, 19 órától A rock nagyjai: John McLaughlin című filmet vetítik.

Kultúrerdő 2017 címmel az Orosházi Fotóklub kiállítását tekinthetik meg a Katolikus templom előtti fákon április 30. és május 14. között.

Megemlékezést és koszorúzást tart a Magyar Szocialista Párt az orosházi agrárszocialista megmozdulás 126. évfordulója tiszteletére a volt könyvtár előtt (Orosháza, Dózsa György u. 7.) április 30-án, 19.30-tól. Beszédet mond: Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Szeged Megyei Jogú Város polgármestere és Molnár Gyula, az MSZP elnöke. 20.00 Fáklyás felvonulás a Dózsa György utcától a Győri Vilmos téren és a Kossuth utcán át a Könd utcai piactérig. 20.00‒24.00 Utcabál a piactéren: retro disco a 80-as, 90-es évek legjobb slágereivel. Élő kívánságműsor 21.30-ig.

Lovas majálist rendeznek a Bogárzói lóversenypályán május 1-jén. A verseny 10 órakor kezdődik a póni fogatok akadályhajtásának I. fordulójával.

A VII. Magyar Hagyományőrző Majális várja az érdeklődőket Gellértegyházán május 1-jén, 11 órától.

További programokról ide kattintva olvashattok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.