- hirdetés -

Hajdúszoboszlón rendezték a hétvégén az I. Raw Felhúzó Magyar Bajnokságot, az Orosházi Toldi SE-től öten vettek részt a versenyen.

A helyi klub szerkesztőségünkhöz eljuttatott beszámolójából megtudtuk, hogy a nőknél Schneider Erzsébet, aki egyébként csak fekvenyomó versenyeken szokott indulni, most lehetőséget kapott arra, hogy felhúzásban is kipróbálja magát: 84 kg-ban 90 kg-os húzással ezüstérmes lett.

Lovas Mónika +84 kg-ban toronymagasan győzött 185 kg-os eredménnyel. Az orosházi versenyző a malagai erőemelő Európa-bajnokságra készül, számára egy felmérő versenynek számított a hajdúszoboszlói megmérettetés.

Újabb remek eredmények születtek az orosházi toldisoktól (Fotó: egyesület)
Újabb remek eredmények születtek az orosházi toldisoktól (Fotó: egyesület)

A férfiaknál Szabó Árpád 93 kg-ban indult és az 5. helyen végzett 250 kg-os húzással. Farkas Ádám is biztosan maga mögé utasította a mezőnyt: 302,5 kg-os húzásával magyar bajnok lett, ezen felül az abszolút bajnoki értékelésben harmadik helyen zárt. +120 kg-ban Véró Alex indult orosházi színekben, számára is egy felmérő verseny volt, készülve a malagai Eb-re. A 260 kg-os húzása új egyéni csúcs, ezzel a negyedik helyen végzett a versenyen.

A magyar bajnokság orosházi vonatkozású képeit eléritek a klub közösségi oldalán, ide kattintva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.