- hirdetés -

Régi barátok együtt zenélnek. Mi meg szívesen nézzük, hallgatjuk. A táncsicsos Seres Adél és a sorozatsztárrá lett színész, Pribelszki Norbert vágatlan felvételen énekelnek (Gnash: I hate u, I love u)

Pribelszki Norbert, akit most már a fél ország a Barátok közt Ottójaként ismer, változatlanul erős szálakkal kötődik a városhoz, hiába él a fővárosban. Évek óta együtt énekelnek Seres Adéllal, Nagy Krisztina énekiskolájában. A legutóbbi nyári táborban jött Adél ötlete ezzel a dallal kapcsolatban. Most jött el az ideje a megvalósításnak.

– Norbi öccse, Peti vette fel, és a bátyám, Ákos segített nekünk a hangot felvenni és szinkronizálni a videóval – meséli Adél. A felvétel alapján akár profi feltételeket is gondolhatnánk, pedig Adéléknál készült a felvétel, a mikrofon azonban valóban profi: Adél diákmunkával gyűjtötte össze a rá valót.

De ki ez a lány?

A Táncsics gimnázium 10 C-s diákja Csorvásról ingázik, és egyszer majd musical színész akar lenni. Rövidebb távon gyarapítani szeretné saját youtube csatornáján a hasonló videók sorát. Iskolai rendezvényeken szokott fellépni és Csorváson a helyi rendezvényeken is gyakran felkérik.

Verseny eredményei: a ceglédi Gigasztáron 2. helyezés (2015), Aradon az Ezüst hóvirág nemzetközi énekversenyen különdíj (2014) és egy 3. helyezés (2016), Békésen Az én hangom énekversenyen szintén különdíj (2015). Ezen megmérettetéseken felkészítője Nagy Krisztina énekművész volt. Adél jó tanuló, a hétköznapokban nem a hangosabbak közül való. A tanulás és az éneklés mellett a művészeti iskolában fuvolázik, Csernai Lajos tanítványa.

És hogy miért énekel?

– Nekem ez egy kikapcsolódás és életcél is, mivel a gimnázium elvégzése után is célom az, hogy zenei vagy színművészeti főiskolán tanuljak – mondja Adél. De mi a jó az éneklésben? – Nem nagyon tudom elmagyarázni, olyankor könnyűnek, felszabadultnak és boldognak érzem magam, és ilyenkor mindig próbálom átérezni a dal mondanivalóját és ezt az érzést, amit én is érzek, átadni másoknak. Már kisebb koromban is jöttek oda hozzám, hogy mély érzéseket keltettem bennük, volt, aki sírva is fakadt. Ezért is állnak hozzám közelebb a lírai dalok, mivel engem is ezek érintenek meg leginkább, és én úgy érzem, hogy ezeket tudom a leghitelesebben átadni a közönségnek.

A nóta másik szereplője, Norbi, a Barátok közt forgatásai mellett a Nemes Nagy Ágnes Színészképzőben tanulja a szakmát. Mostanában a zenélés felé kacsingat, nemrégen jöttek ki egy közös dallal: Ölelj át címmel, Venczli Alex zenéjéhez ő jegyzi a szöveget.

Íme a dal:

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.