- hirdetés -

Karácsony közeledtével a Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza (NEO) számára is több felajánlás érkezett, mely szebbé tette az ünnepvárást sok család számára.

Benedek Szilvia egyesületi elnöktől megtudtuk, az Élelmiszerbank által szervezett gyűjtés során több mint egy tonna tartós élelmiszert, édességet kaptak a segíteni szándékozóktól. A Kardoskúti Agrár Zrt. felajánlott két hízott sertést, amikből a feldolgozás után hurka, kolbász készült. E két adományból 178 darab tartalmas csomag készült, amikből minden tagcsalád kapott.

A Magyar Nemzeti Bank pénzadományából 15 családnak tudtak egyenként 6 ezer forintos vegyiáru-csomagot összeállítani. Magánszemélyektől is kaptak felajánlást, volt, aki 4 családot támogatott 10-10 ezer forintos élelmiszercsomaggal, és volt, aki televíziót és 20 ezer forintot ajánlott fel nehéz helyzetben élő családnak. Több helyről érkezett ruha, játék és könyv is.

Az orosházi Affidea Diagnosztika Kft. a kórházban szervezett gyűjtést, melynek során összesen 22 kg tartós élelmiszer gyűlt össze és két család számára tette szebbé az ünnepvárást.

– Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik adományaikkal gondoltak a tagjainkra, és a nehéz körülmények között élőkre. Köszönöm az orosházi egyesület aktív tagjainak is a segítségét, akik szabadidejükből áldozva munkálkodnak azért, hogy a közel 900 fős tagság élete egy kicsit könnyebb legyen – emelte ki Benedek Szilvia.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.