- hirdetés -

Ünnepeltek és szórakoztak: ez volt a célja a felnőtt tánciskolások báljának, amely Antali Zoltán táncpedagógus tanítványait szólította meg. A 92 táncos és a hozzátartozók, mintegy 130-an báloztak szombaton este a Székács evangélikus iskola dísztermében.

Immár 32. alkalommal tarthatták meg a társasági eseményt, ahol a tánciskolai kurzust elvégzettek léphettek fel, mutathatták meg frissen szerzett tudásukat.

Évente 2 kurzust tart a nemrégen megyei Prima Díjjal kitüntetett tánctanár, aki elmondta: a tánciskola olykor párokat hoz össze, máskor szülők és gyermekek közös tevékenységét jelenti. Azon kívül, hogy örömforrás annak, aki ezt a mozgásformát szereti, közösséget is kovácsol, barátságok születését hozza.

Táncos képekért klikk a fotóra (Fotó: Forgó Imre)
Táncos képekért klikk a fotóra (Fotó: Forgó Imre)

A rendezvény idei mottója: ’a tánc a legnemesebb emberi kapcsolat, barátságokat teremt, közösségeket formál”. Mint megtudtuk, a 30-60-as korosztály kiegészül már fiatalabbakkal is, akik akár az iskolai táncórákon kedvelték meg ezt a páros örömforrást.

Antali Zoltán azt is elárulta, jövőre az 50 éves pályafutása megünneplésére készül, nagyszabású rendezvénnyel, éppen a tánc világnapján, május 29-én.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.