- hirdetés -

Idén is útjára indul a Dobozba zárt szeretet kezdeményezés, hogy minél több gyermek számára tegyék szebbé a karácsonyt.

Idén ötödik éve, hogy ismét útnak indul a szeretet doboz. Az összefogásnak köszönhetően tavaly több mint 500 gyereknek sikerült szebbé tenni a karácsonyát.  – Idén is szeretnénk minél több gyermekhez eljuttatni „szeretet dobozunkat”. Sok család egyik orosházi egyesületnek sem tagja, ezért hogy megtaláljuk őket, és ajándékot adhassunk nekik is, szeretnénk ha az egyuttagyerekekert@gmail.com címen „regisztrálnának”. A levélben, kérjük írják meg gyermekeik nemét, korát és elérhetőségüket – tájékoztatott Karácsonyi Beáta főszervező.

Várják a leveleket a gyerekek olyan kívánságairól, vágyairól is, ami elérhetetlen számukra, ami nem kézzel fogható (pl. találkozni orosházi sportolóval vagy példaképpel, betekinteni a kulisszák mögé valamelyik vállalatnál vagy üzemnél, beülni egy kamionba, stb.) mindezt Orosházán belül.

Több helyen lesznek kihelyezett postaládák – az iskolákkal, óvodákkal is folyamatos a kapcsolatfelvétel -, amikbe a gyerekek bedobhatják a leveleiket (elérhetőséget ne felejtsetek el ráírni)!

Idén változás lesz az átadásban is. – Szeretnénk, ha egy picit családias légkörben történne az átadás, ezért december 3 -ától karácsonyig, hétvégente meghívjuk a Nosztalgia bárba azokat a családokat, akik jelentkeztek, és átadjuk a gyermekeknek az ajándékokat – emelte ki a főszervező.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.