- hirdetés -

A Védjük meg Magyarországot! kampány keretében szeptember 15-én lakossági fórumot tartottak Orosházán a kényszerbetelepítés elleni népszavazásról.

Az eseményre közel háromszázan voltak kíváncsiak. Beszédet mondott Tállai András parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár, miniszterhelyettes, és Simonka György Dél-Békés országgyűlési képviselője.

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpontban tartott fórumon, és az azt megelőző sajtótájékoztatón az október 2-ai, a migrációs válsággal kapcsolatos népszavazás fontosságát hangsúlyozták. Arra ösztökélték a Dél-Békésben élőket, hogy szavazzanak nemmel a kvótarefenrendumon.

Tállai András és Simonka György (Fotó: Rosta Tibor)
Tállai András és Simonka György (Fotó: Rosta Tibor)

Tállai András szerint a migrációs válságot többféleképp lehetett volna kezelni. Az uniós határokat nemzeti összefogással kellett volna megvédeni, nem a migránsok ellenőrizetlen beengedésével.
– A helyzet kezelésére a magyar megoldás a megfelelő, amely szerint közös európai hadsereget kell felállítani, valamint a problémákat ott kell megoldani, ahonnan erednek. Az állampolgárokat arra kérem, szavazzanak nemmel, állítsuk meg a migránsáradatot – mondta az államtitkár

Simonka György szerint egyes országok már elestek a migráció elleni harcban, hiszen olyan mértékben cserélődnek ki az arányok, hogy az komolyan veszélyezteti a keresztény fehér kultúrát. Állítása szerint a kelet-európai országok, ezen belül a visegrádi négyek ellenállnak még.
– A tét az, hogy a folyamatokat meg tudjuk állítani. A népszavazáson, október 2-án tehetünk érte, arra kérek mindenkit, hogy menjen el szavazni, hogy megőrizhessük kultúránkat– mondta az országgyűlési képviselő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.