- hirdetés -

Augusztus végéig van időnk szavazni, hogy Gyopárosfürdő legyen Az év feltörekvő fürdője. Írjuk hol és hogyan.

Az eddig beérkezett voksok alapján a legtöbb szavazatot kapott öt fürdő között ott van Gyopárosfürdő is. A legnagyobb hazai fürdőverseny keretében három kategóriában augusztus végéig keresik Magyarország legjobb fürdőit és strandjait. Szavazni „Az év fürdője 2016”, „Az év feltörekvő fürdője 2016” és „A helyiek kedvenc fürdője 2016” kategóriában lehet.

Idén új kategóriában neveztek

Tavaly az Év Fürdője kategóriában az előkelő hetedik lett Orosháza-Gyopárosfürdő. A fürdő vezetése most újratervezett és váltott, idén Az év feltörekvő fürdője 2016 kategóriában neveztek.

A szavazást szervező termalfurdo.hu szerint azevfurdoje.hu oldalra érkező szavazatok alapján hét fürdő – köztük a nemrégiben gyógyhely minősítést kapott Gyopárosfürdő is – rengeteg fürdőző bizalmát elnyerte.

Nyaralhat vagy vásárolhat is aki szavaz

Voksolni egy rövid regisztrációt követően itt lehet  egészen augusztus 31-ig. Orosháza-Gyopárosfürdő oldala ide kattintva érhető el azonnal, kattintsunk és voksoljunk! A szavazók között egy 4 éjszakás, két fő részére szóló pihenést, wellness hétvégéket, fürdőbelépőket és vásárlási utalványokat sorsolnak ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.