- hirdetés -

Az ország legjobbjai között tartják számon a helyi irodát, amit az országos szervezet is elismert. Júniustól már nem csak a belvárosban, hanem a fürdőben is várják a turistákat információkkal.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. szervezésében május végén Gyulán tartották az idei első országos Tourinform találkozót. Ahogy az lenni szokott, a szervezet ilyenkor értékeli a Tourinform irodák előző évi teljesítményét és ad át elismeréseket.

– Az értékelés szerint az orosházi Tourinform iroda 2015-ben 100 százalékos teljesítményt nyújtott, amiért elismerő oklevelet kapott. Az ország 130 Tourinform irodája közül kevesebb mint 30 iroda kapott ilyen elismerést, ez pedig kollégáim magas szintű szakmai munkáját jelzi – mondta Kiss László, a Tourinform irodát működtető Jövő Építők TDM Egyesület elnöke.

Az értékelésnél a külföldi kommunikáció minőségét, a határidős feladatok ellátását, és minden, a turisztikával kapcsolatos tevékenységet figyelnek és mérnek, így alakul ki az éves összesítés, amiben az orosháziak kiválóan szerepeltek. Nem először, hiszen az iroda falán hasonló minősítő oklevél látható 2012-ről és 2013-ról is.

A Tourinform iroda dolgozói az elismeréssel: Szabó Anikó, Rostás Adrienn, Kocsis Tímea (Fotó: Melega Krisztián)
A Tourinform iroda dolgozói az elismeréssel: Szabó Anikó, Rostás Adrienn, Kocsis Tímea (Fotó: Melega Krisztián)

A Tourinform iroda a főtéren található, de június 1-jétől új irodát is nyitnak.
– Gyopárosfürdőn, a fürdő bejáratánál nyílik egy Tourinform Iroda és ajándékbolt. Itt egész nyáron kaphatnak információkat a turisták a nyári programokról, regionális látnivalókról, attrakciókról. Lesz ajándékbolt is, ahol a helyi termelők termékeit és Gyopárosfürdős kreatív ajándékokat lehet majd vásárolni. Emellett az új Dotto vonat jegyeit is meg lehet majd váltani – ismertette Kiss László.

Jelenleg hárman dolgoznak a Tourinform csapatában, de az új irodába felvettek egy új dolgozót, így szerdától négy ifjú hölgy várja két helyen az érdeklődőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.