- hirdetés -

Idén 13. alkalommal rendez a Vasex Kft. akciókkal egybekötött szakmai napot. A Tavaszi Vásár névre keresztelt esemény április 15-én, pénteken 10-17 óra között a cég Török Ignác utcai áruházában lesz.
A Vasex néhány éve már szezonkezdetkor rendezi szakmai napját. Ez most sem lesz másként, azonban az egész napos rendezvény tovább bővült.

– Egyszerre kívánjuk megszólítani a lakossági és a vállalkozói vevőinket, mindegyiküknek más és más programot, előadást, akciót kínálva. Mivel vevőink jelentős része a lakosság köréből kerül ki, ezért az elmúlt évek vonalát követve tovább nyitunk feléjük. Ennek is tudható be, hogy idén a Tavaszi Vásár nevet kapta a rendezvény – mondta Polyákné dr. Torda Edit szervezeti igazgató.

Az érdeklődőket most is játékokkal, tombolával és tesztlap kitöltéssel várják, de ezek mellett előadásokat is tartanak. Többek között a családok otthonteremtési kedvezménye, a CSOK témakörét járják körbe több oldalról.
– Pénzügyi, energetikai, és építész szakemberek mondják el, ki jogosult a CSOK-ra, hogyan veheti igénybe és mik ennek a feltételei. Az érdeklődők megtudhatják, milyen házat érdemes építeni, milyen anyagokat javasolt felhasználni, hogy az épület megfeleljen a kor egyik legnagyobb követelményének, az energia-hatékonyságnak – ismerteti Polyákné dr. Torda Edit.

A napi programok részletesen ide kattintva olvashatók.

Emellett az Aegon helyi képviselete jóvoltából azt is megtudhatják az érdeklődők, milyen pénzügyi konstrukciók és szolgáltatások vehetők igénybe a házépítéseknél, felújításoknál.

De természetesen nem csak Tavaszi Vásár, hanem szakmai bemutatók is várják a Vasex Kft. partnereit. A kivitelezők megtudhatják, milyen új termékek várhatók idén a cég termékpalettáján. Mindezeket pedig meg is ismerhetik, hiszen a beszállítók most is kiállítanak és bemutatják a legújabb termékeket, gépeket, technológiákat.

Emellett az OrosCafé oldalain zajlik egy játék, ahol több tízezer forint értékű termékeket lehet nyerni. A játékért klikk ide.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.