- hirdetés -

A PET-BAU Asztalitenisz SE Orosháza csapata az Országos Ifjúsági leány Csapatbajnokságon lépett asztalhoz. Tisztességes eredményt értek el.

Március 24-én rendezték Budapesten az Országos Ifjúsági leány Csapatbajnokságot. A Benkő Anett, Séllei Anett, Varga Bernadett alkotta csapat még az újonc korosztályhoz tartozik.

– Az 5. hely nagyon tisztességes eredmény – kezdte értékelését Bogdánffy Csaba szakvezető. – A csoportmérkőzések során a jobb játékerőt képviselő Kecskemét elleni vereség után a KSI csapatával szembeni győzelem jelentette a főtáblára jutást a lányoknak. A sorsolás szeszélye következtében a négy közé jutásért az abszolút favorit és későbbi győztes Statisztika I. lányaitól szenvedett csapatunk vereséget. A 0–4 ellenére jó néhány szoros játszmában csak a nagyobb rutin hiányzott a szorosabb eredményhez – vélekedett a szakember.

Március 25-én szintén a fővárosban rendezték a MOATSZ Kupa Országos Ifjúsági leány ranglistaversenyt. Az egyéni versenyen Benkő Anett első, Séllei Anett második helyről került a főtáblára. Séllei Anett az első fordulóban szenvedett vereséget a Statisztikás Göndörtől, Benkő Anett viszont hatalmasat küzdve 0–3-ról felállva 4–3 arányban felülmúlta a Postás játékosát, Szoboszlait. A nyolc közé jutásért maradt alul 4–1-re a Statisztikás Harasztovics elleni mérkőzésen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.