- hirdetés -

Mazsorettesek töltötték meg élettel múlt hét szombaton a Petőfi Művelődési Központ színháztermét. Házi versenyt tartottak, amit gála követett.

Az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület másfél éve alakult, március 19-én tartották első házi versenyüket a Petőfi Művelődési Központ színháztermében. Összesen 43 lány mutatta be tudását az egyéni és csoportos versenyeken.

– Tervezzük, hogy mostantól minden évben lesz ilyen megmérettetés, hiszen a lányok itt megmutathatják, mit tanultak az edzéseken.  A versenynek tétje is volt, hiszen a legjobb lányok a Magyar Látványsport Szövetségnél fogják Orosházát képviselni– fogalmazott Szabó Ferenc, az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület művészeti vezetője.

Kicsik és nagyok egyaránt felléptek (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina
Kicsik és nagyok egyaránt felléptek (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

A lányok bizonyították rátermettségüket, ezért nem volt könnyű dolga a zsűrinek. A verseny után következett a gála, amin az Orosházi Fúvószenekar, az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda óvodás mazsorett csoportja és a szentesi Szilver Táncsport Egyesület is fellépett. A gálán a táncosok kisebb csoportokban léptek fel, de a finálét közös mazsorettezéssel zárták.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.