- hirdetés -

December 14-én folytatódott a karácsonyi bemutatók sora a Petőfi Művelődési Központban, ahol ezúttal az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület mutatta meg családtagjaiknak, barátaiknak, a sportáguk iránt érdeklődőknek, hogy mit tanultak 2023-as évük során.

Kicsik és nagyok, kezdők és tapasztaltabb versenyzők is színpadra álltak december 14-én a Petőfi Művelődési Központban, az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület karácsonyi bemutatója során. A csapat vezetője, Zsemberi-Baráth Beáta elmondta, hogy az idei évük is rendkívül mozgalmasan alakult, a szezon során öt versenyen is részt vettek, mind országos, mind nemzetközi szinten megmérettethették magukat. A gyakori részvétel mellett pedig kiváló eredményekben sem volt hiány a versenyzők részéről.

– Mindössze három olyan eredménnyel zártunk, ami nem ért dobogós helyezést, az összes többi esetben meglett az arany-, ezüst- vagy bronzminősítés. De a versenyek mellett a csapatépítésre is nagy hangsúlyt fektettünk, hiszen olyan kis eseményeket hoztunk össze, mint mondjuk egy Halloween buli, de a táborokat is mindig úgy szerveztük, hogy jó hangulatban teljenek. Utóbbira két példa is volt idén, az egyiket itt Orosházán, a másikat pedig Bakson tartottuk, szerencsére az edzések mellett egy kis szórakozásra is maradt idő – ismertette a részleteket a csapatvezető.

A legjelentősebb mérföldkő az egyesület életében idén a településalapítási ünnepség során átvett Orosháza Városért Elismerő Cím volt. Zsemberi-Baráth Beáta elmondta, hogy nagyon boldogok voltak a díj miatt, hiszen ez egy jelentős visszaigazolás arról, hogy jó úton járnak. Csütörtök este pedig a már szinte hagyományosnak számító karácsonyi előadásukkal várták az érdeklődőket, melynek az évek során egyedül a koronavírus-időszak tudott gátat szabni.

Ilyenkor az összes koreográfiát megmutatják, amiket az évek során tanultak, a legfiatalabb és a már tapasztaltabbnak számító versenyzők egyaránt színpadra álltak. A közönség elismerése sem maradt el, hiszen minden produkciót hosszú elismerő taps követett. Bíznak benne, hogy egy legalább ennyire sikeres és eredményekben gazdag időszak vár rájuk 2024-ben is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.