- hirdetés -

Szépkorú tagjait köszöntötte a Magunkért Egymásért Civil Egyesület szentetornyai székházában pénteken.

Az egyesület november 20-ai rendezvényén a szépkorú tagok voltak a középpontban. A jelenlévők nevében Keller Erika, az egyesület elnöke köszöntötte az ünnepelteket. Hangsúlyozta, hogy a hosszú, munkában eltöltött évek után megpihenő emberekről való megemlékezés, és az ő köszöntésük nagyon fontos feladat, ezért a Magunkért Egymásért Civil Egyesület (MECE) minden évben nagy figyelmet szentel klubtagjaikra.

Jóleső a figyelem - szépkorú tagjait köszöntötte a MECE (Fotó: egyesület)
Jóleső a figyelem – szépkorú tagjait köszöntötte a MECE (Fotó: egyesület)

Az ünnepségen jelen volt Dávid Zoltán polgármeter és Antal László a körzet önkormányzati képviselője. Ők köszöntötték a 65 éves Kőrösi Lászlónét, Bús Lászlónét, Kovács Ferencnét, Nagy Lászlót,  70 éves Enyedi Imrénét, Frank Jánosnét, Gönczi Jánosnét, Héjja Ivánnét, Juhász Istvánnét, Bakk Imrénét, Magony Ferencet, 75 éves Károlyi Józsefet, 92 éves Krucsó Józsefnét valamint a  88 éves Üveges Györgyöt egy szál virággal és apró ajándékkal.

Kőrösi Lászlóné klubtag szavalatával, egyik ünnepelt nagymama unokája pedig énekével emelte a rendezvény fényét, az ünnepséget vacsora követte, a jó hangulatról  Labozár Antal és zenekara gondoskodott.

 

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.