- hirdetés -

Az orosházi Musztáng Lovas Iskola lett Békés megye legeredményesebb lovardája, dobogós eredmény született a megyei díjugrató bajnokságon is.

November 13-án Békéscsabán rendezték meg a Békés Megyei Lovas Szövetség közgyűlését, ahol bajnokokat is avattak. A megyei gyermek lovasversenyek legeredményesebb lovardája az orosházi Musztáng Lovas Iskola lett, miután Csontos Dominika edző versenyzői érték el a legtöbb helyezést, és a megyei bajnokságon is a musztángosok állhattak a legtöbbet a dobogóra.

Szintén dobogós eredmény született a megyei díjugrató bajnokságon, ahol Csontos Dominika díjugrató amatőr kategóriában megyei második lett.

Csontos Dominika saját nevelésű lovaival (Fotó: Musztáng Lovas Iskola)
Csontos Dominika saját nevelésű lovaival (Fotó: Musztáng Lovas Iskola)

– Nagyon örültem, hogy indulhattam a bajnokságon, mivel épphogy meglett a szükséges versenypályáim száma, a nyár közepén sok versenyen nem tudtam részt venni. Így is sikerült végül annyi pontot összelovagolnom, hogy második lettem. Ami külön öröm számomra, hogy ezeket a sikereket saját nevelésű, tanítású lovaimmal, Casablancával és Gerdával értem el – mondta el az OrosCafénak Csontos Dominika.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.