- hirdetés -

Akinek már van, az szeretne belőle még többet, akinek még nincs, az egyszer biztos, hogy ki szeretné próbálni, milyen érzés. Második alkalommal lesz Orosházán tetováló nap. Mégpedig szombaton a PMK-ban.

A tetoválások viselete az önmegvalósítás egyik formája, ennek jegyében rendezik a szombati programot, amit most a figyelmetekbe ajánlunk. November 7-én a Petőfi Művelődési Központ koncerttermében szervezik a II. Orosházi Tetováló Napot. Az első nagy siker volt, és idén is rengeteg programmal várják a látogatókat. A Varroda Tetováló Műhely foglalkozást is tart majd, ahol bárki kipróbálhatja, milyen érzés, amikor saját maga fest fel valamit igazi bőrre.

A rendezvény keretein belül három versenyt is szerveznek: rajzversenyt és tetoválás szépségversenyt. Az utóbbira külön kis- és nagy kategóriában várják a nevezőket. Az eseményen minden korosztály megtalálhatja a számára szimpatikus programot. Lesz motorkiállítás, zsonglőrbemutató, játszóház, csocsózni ingyen lehet. A tetoválónapot a Rock klubban zárják le egy bulival a szervezők, ahol fellép a Colmena Acoustic, a Hexotol és a Rocket Baby Dolls. A rendezvény és az after party is mindenki számára ingyenes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.