- hirdetés -

Orosházi szaunamester a világ egyik legrangosabb szaunaversenyén – Zsiga József 12. lett, és ez nagyon jó eredmény.

Egy németországi fürdő adott otthont a Sauna Weltmeisterschaft 2015 rangos versenyének október 23-a és 25-e között. A világbajnokságon tíz ország képviseltette magát, a legjobb szaunamesterek mérték össze tudásukat.
– A rendezvénynek fantasztikus helyszín adott otthont, mégpedig az Eifel Therme Zikkurat fürdő Mechernich városában. Remek szaunamesterek vettek részt a vébén, kiváló segítők, rendezők tették színvonalassá a versengést. Összesen 25-en indultunk a pénteki és szombati napokon zajló előkvalifikáción, amelyből 12 produkció jutott be a vasárnapi világbajnoki döntőbe – részletezte Zsiga József orosházi szaunamester.

Zsiga József (jobb szélen) hétvégente Gyopárosfürdőn tartja szenánszait
Zsiga József (jobb szélen) hétvégente Gyopárosfürdőn tartja szenánszait

– Óriási élmény volt, hogy megmérethettem magam a világ legjobbjaival, és első nekifutásra sikerült bejutnom a világbajnoki döntőbe, ahol a 12. helyezést értem el – összegezte Zsiga József, akit Gyopárosfürdő szanuázói jól ismernek, igen népszerűek szaunaszeánszai.

A szaunaszeánszok ideje alatt a szaunamester végig a szaunában tartózkodik, ő az, aki különleges aromás ráöntésekkel készül, és biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, valamint a ventillációt. Negyedóra izzasztó, rendkívül egészséges és különleges kikapcsolódás, ami mindig jó hangulatú – erről is gondoskodik a szaunamester, aki egyben jó tanácsokkal is ellátja a szeánszra érkezőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.