- hirdetés -

Orosháza nem vegetál, éli mindennapjait szeretetben és tisztességben – hangsúlyozza közleményében a Fidesz.

A Fidesz orosházi csoportja és képviselőcsoportja nem osztja a Füvesi-Fetser páros álláspontját és nem kér az MSZP agresszív provokációjából – utasítja vissza a helyi szocialista képviselők évértékelő fórumán elhangzottakat Molnár Béla, a Fidesz helyi elnöke. – Véleményünk szerint Orosháza fejlődik, élhető várossá vált az elmúlt években és ezt az itt élők értékelik is.

Molnár úgy fogalmaz, a városnak nem széthúzásra van szüksége, hanem arra, hogy az itt élők tiszteljék egymást és megbecsüléssel fogadják egymás eredményeit, a Fidesz ezt vallja. – Sajnáljuk, hogy két-három ember politikai ambíciójától túlfűtötten, elveszítve a választók bizalmát megpróbálja rombolni e közösséget és személyeskedő, durva hangvételű vitákat generálva próbálja meg elferdíteni a valóságot. Rossz hírét keltik Orosháza városának, ami részünkről elfogadhatatlan!

A helyi Fidesz elnök szerint Orosháza fejlődik, a jövőre nézve pedig kifejti, 2016 első negyedévében megjelennek a következő uniós ciklus fejlesztési ciklus pályázatai, Orosháza pedig élni fog a kínálkozó lehetőségekkel, és pályázni fog. Kiemeli, a polgármester elvárása alapján már zajlanak az előkészítési munkák a polgármesteri hivatalban.
– A pályázatok benyújtásához Dávid Zoltán polgármester kérni fogja a testület jóváhagyását, érdemi döntésekhez érdemi megbeszéléseket szeretnénk kapcsolni. Sajnos tapasztalataink szerint a személyeskedésen és a sértegetésen alapuló balhépolitizáláson nem tud a helyi MSZP túljutni, ékes bizonyítéka ennek a legutóbb megtartott lakossági fórumuk is – írja Molnár Béla, hangsúlyozva a Fidesz kiáll döntései mellett.

– Tételesen tudjuk cáfolni a Füvesi-Fetser páros valamennyi állítását. A vagdalkozásban és vádaskodásban azonban nem veszünk részt, nem a mi stílusunk, mi a tisztelet nyelvét beszéljük. Az alaptalan feljelentgetésnek és provokációnak sajnos régi hagyományai vannak az ő köreikben, része a politikájuknak, politikusaikat erre is képezik. Felkészültünk a politikai csatározásokra, de ez már sajnos nem politikai vita, hanem két még megmaradt szocialista politikus bosszúhadjárata, aminek nem csupán a politikusok az elszenvedői, hanem áttételesen Orosháza városa is. Mi kérünk elnézést, helyettük! – zárul a közlemény.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.