- hirdetés -

Eredményes időszak van az orosházi karatésok mögött: itt az újabb kiváló eredménylistájuk, és sikeres bírói vizsgákról is hírt kaptunk.

Október 11-én rendezték meg Budapesten az 1. IBK Hungary Meghívásos Utánpótlás és Felnőtt Karate Bajnokságot, melyen mintegy 150 versenyző vett részt. Az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület 13 sportolóval nevezett a fővárosi megmérettetésre, versenyzőink kata és küzdelem kategóriában öt arany-, két ezüst- és öt bronzérmet hoztak haza.

Első helyet szerzett Berki Beáta, Lipták Galló Máté, Sebő Dávid, Zsiga Bence, Benedek Zalán, második helyezett lett Mészáros István, Liszkai Szilárd, míg harmadikként Sebő Dávid, Tobak Vivien, Fábián Lara, Alzubi Alhassan és Szonda Lajos zártak.

Az orosházi klub tagjai a verseny után, érmekkel elhalmozva (Fotó: egyesület)
Az orosházi klub tagjai a verseny után, érmekkel elhalmozva (Fotó: egyesület)

 

A klub beszámolójából megtudtuk, a fővárosi program egyben bírói vizsga is volt, ahol Shihan Zsiga Zsolt és sempai Olasz Attila sikeres vizsgát tettek.

A következő verseny október 17-én lesz Angliában, ahol ifj. Zsiga Zsolt, Rábai Gábor és Gigacz Ádám képviselik a klubot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.