- hirdetés -

A párt közleménye szerint a magyar kormány hathatós intézkedéseinek, jogszabályi szigorításainak köszönhetően a dél-békési térséget mindeddig nem érintették a migráció negatív hatásai.

A cél, hogy ez így is maradjon, a magyarok döntöttek: az országot meg kell védeni – áll Simonka György, a Fidesz választókerületi elnöke és Molnár Béla, a párt helyi elnöke közleményében.

Szeptember 22-éig hazánk határait több mint 230 ezren lépték át illegálisan, a bevándorlás hullámai egész Európát robbanással fenyegetik, milliók készülnek útra. A nemzeti konzultáció során több mint egymillió magyar ember mondta el véleményét, döntve arról, az országot meg kell védeni. Ennek megfelelően a kormány egyértelmű lépéseket tett: a szerb-magyar határon elkészült műszaki határzár működik, bevezette a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet fogalmát, a rendőrség és honvédség jogszerűen, hatékonyan tud fellépni a határzár biztosítása érdekében – olvasható a közleményben.

Szigorították a Büntető Törvénykönyvet az embercsempészeket sújtó büntetési tételek emelésével – emelik ki azon intézkedések sorát, melyek határaink védelmét szolgálják, hozzátéve, köszönet illeti azokat, akik Békés megyéből segítik a határ védelmét, és azon önkénteseket is, akik hathatós munkával tesznek a migráns helyzet kezeléséért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.