- hirdetés -

A PET-BAU ASE női csapata Szekszárdon győzte le magabiztosan ellenfelét. Az NB III-as csapat viszont kikapott a Kecskeméttől.

Szekszárd AC IV.  – PET-BAU ASE Orosháza  3 – 15

NB I-es női bajnoki asztalitenisz mérkőzés, Szekszárd

A szekszárdi utánpótlás ranglista verseny miatt elhalasztott bajnoki mérkőzést pénteken pótolták a csapatok. A várakozásnak megfelelően biztos vendégsiker született, bár a tehetséges hazai játékosok néhány mérkőzésen váratlan győzelmekkel bizonyították tudásukat.

– A párosok során a Csáki, Szabó kettősünk biztosan nyert, ugyanakkor a Fehér és Fuderer érthetetlen, kapkodó játékkal elveszítette mérkőzését. Az egyéni találkozók során a hetek óta sérüléssel bajlódó Csáki biztosan hozta mérkőzéseit ugyanakkor csapattársai többször bizonytalankodtak és könnyelműsködtek aminek következményeként Fuderer és Szabó is vereséget szenvedett Kozári Tamarával szemben – értékelt Bogdánffy Csaba szakosztályvezető.

Győztesek: csáki Rita, Fehér Zsófia 4-4, Szabó Mariann, Fuderer Dalma 3-3, valamint a Szabó – Csáki páros 1.

———-

PET-BAU ASE Orosháza UP. – Univer KTE Kft. II. 2 – 16

NB III-as bajnoki asztalitenisz mérkőzés, Orosháza

A mérkőzésen a várakozásnak megfelelő eredmény született,  a hazai fiatalok lelkes és biztató játékkal  helyt álltak a jelenleg még nagyobb tudással rendelkező és rutinosabb vendégekkel szemben. Sajnálatos, hogy a sérülést szenvedő Benkő Anettet a második mérkőzése után le kellett cserélni.

Győztesek: Sélle Anett és Séllei Zoltán 1 – 1

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.