- hirdetés -

A Békéscsabai Jókai Színház két színésze lehet Csillag díjas, ha ők kapják a legtöbb szavazatot. Szavazzunk, hát, Gubik Petrára és Szomor Györgyre!

A Budapesti Operettszínház szeptember 21-én – közönségszavatok segítségével – negyedszer ítéli oda a Csillag Díjat, amellyel a 2014/2015-ös színházi évadát zárja le, és egy díjátadó party keretében megnyitja az újat. Idén a jelöltek között szerepel a Békéscsabai Jókai Színház két művésze is.

Gubik Petra az Évad női főszereplője kategóriában Szinetár Dóra és Oszvald Marika vetélytársa (a FAME-ben „Carmen” és a Mozart-ban „Nannerl” szerepéért), míg Szomor György (az Isten pénze című musical „Scrooge” és a Mozartban „Leopold Mozart” szerepéért) az Évad férfi főszereplője lehet Kocsis Dénest és Dolhai Attilát megelőzve.

Szavazni a képre kattintva is lehet
Szavazni a képre kattintva is lehet

A szavazatokat ide kattintva lehet leadni.

A Nagymező utcai zenés teátrum – mely évente mintegy félmillió nézőt fogad nagysikerű előadásaira – a Blikk olvasóinak segítségét kéri a szavazásnál immár negyedik alkalommal. A szavazók közül 10 szerencsés nyertes részt vehet az exkluzív díjátadó ceremónián, melyet szeptember 21-én 21 órától tartanak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.