- hirdetés -

Bútorok, edények, kerékpár, televízió, hűtőszekrény, könyvek, ruhák – egy ház teljes berendezését ajánlotta fel Tóth Béla az Ételosztás Őszinte Szívvel Egyesületnek.

– Megörököltük a házat, teljes berendezéssel, családunk úgy döntött, hogy nem értékesítjük a tárgyakat, hanem felajánljuk olyan nehéz sorban élő embereknek, akiknek erre nagyobb szükségük van – emelte ki Tóth Béla, akinek ha van lehetősége, egyébként is segít a rászorulókon, és másokat is arra kér, ha teheti, adjon. Ilyés Gábor, az egyesület elnöke a nagy öröm mellett meglepetten fogadta a felajánlást, hisz eddig csak kisebb adományokat kaptak.

Az felajánlott adománynak már van helye - kisgyerekes családokhoz kerülnek a bútorok (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Az felajánlott adománynak már van helye – kisgyerekes családokhoz kerülnek a bútorok (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Az utóbbi időben egyre többször tapasztalom, hogy az emberek már nem dobálnak csak úgy ki dolgokat, hanem felajánlják, hogy mások is tudják használni. Továbbra is erre kérem az embereket, hisz mindennek találunk helyet. Vezetünk egy nyilvántartást, melyben felírjuk, kinek mire van szüksége, ezeknek a bútoroknak, használati tárgyaknak már megvan a helyük, többsége nehéz helyzetben élő gyerekes családokhoz kerül – tájékoztatott az adomány sorsáról Ilyés Gábor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.