- hirdetés -

Pindur Cintia és Gál Krisztián közös táncos pályafutása véget ért.

Joggal nevezték őket sikerpárosnak, hisz amióta együtt táncoltak, nem jöttek haza úgy versenyről, hogy ne értek volna el valamilyen dobogós helyezést. Az együtt töltött idő alatt összeszokott párossá formálódott Pindur Cintia és Gál Krisztián, egy cél lebegett előttük, hogy minél nagyobb sikereket érjenek el a táncban. Közös pályafutásuk azonban most véget ért.

Cintia és Krisztián utolsó közös versenye Budapesten volt (Fotó: család)
Cintia és Krisztián utolsó közös versenye Budapesten volt (Fotó: család)

– Ebben a sportágban sok dolognak kell egyezni, hogy a kapcsolat működhessen. Mi nem tudtunk mindenben egyezni, ezért úgy éreztük jobb lesz, ha elválnak útjaink egymástól – tájékoztatott Cintia édesanyja, Pindur Zsanett.

A sikeres táncospár sok szép eredményt értek el közös pályafutásuk során. Országos és területi bajnokok lettek, magyar bajnoki és WDSF nemzetközi versenyek döntős párosai voltak. Legutóbbi, utolsó közös versenyükön, Budapesten, a WDSF Junior 2. latin kategóriában bejutottak a legjobbak közé a döntőbe, végül a 6. helyen zárták a versenyt.

Cintia nem csügged, tovább folytatja a munkát, jelenleg egyedül, amíg nem találják meg számára a megfelelő táncpartnert. Naponta edz, fut és heti három alkalommal Szentesre is átjár gyakorolni.

– A továbbtanulás előtt állok, talán nem is baj, hogy most felszabadult egy kis időm, így jobban tudok koncentrálni a tanulásra. És olyan szakkörökre is tudok járni, amire idáig nem volt időm. A táncot mindenképpen tovább folytatom, nem adom fel az álmomat – emelte ki Cintia.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.