- hirdetés -

Augusztus első napján remek zenekarok léptek fel a Rock Klubban, és így lesz ez 15-én is.

Ragyogó idő és persze élőzene – nem is akármilyen –, fogadta a koncertekre érkezőket augusztus első napján az Orosházi Rock Klubban.

Elsőként a Man-Dala zenekar lépett fel, kellemes zenéjükkel megalapozták az este jó hangulatát. Néhol jazzesen, néhol bluesosan játszottak, de alapvetően az ismert, nagy slágereket nyomták. A gyulai zenekar, Leel-Eössy Gábor basszusgitár, Berki Csaba orgona, Hurguly Attila dob és Nagy Péter gitár, már nem először járt a klubban. A kiváló hangú énekesnő Gyaraki Lívia is láthatóan jól érezte magát a színpadon, akárcsak az egyre gyülekező közönség – tudtuk meg Mihály Zoltán klubvezetőtől.

A Tűzkerék XT remek koncertet adott (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
A Tűzkerék XT remek koncertet adott (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Este nyolc órára igencsak megtelt a kert, és megérkezett a Tűzkerék XT. Újra elindult a show, Orosházán immár ötödik alkalommal. A szokásosan elhangzó dalok közé becsempésztek egy-két ritkábban játszott nótát is, ezzel megmozgatva a közönséget. A tőlük megszokott profi színvonalat hozták, ami újdonság volt, hogy a gitáros Anda Bálint fia Anda Ricsi is egyre többször szólózott és nem is akárhogyan. A Tóth Tamás Béla basszusgitáros, Anda Bálint gitáros, Anda Richárd gitáros és Geletey György dobos alkotta négyes kiváló élményt hagyott, és jó emlékekkel távozott városunkból, hiszen megjegyezték, hogy ide már hazajárnak.

Mihály Zoltán kiemelte, hogy a fesztivál következő, harmadik napján augusztus 15-én, egy olyan banda látogat a klubba, mely igen komoly nemzetközi sikerekkel rendelkezik. Bizonyára kevesen ismerik a The SoulFool Band-et, de itt az alkalom, hogy meghallgassuk nagyszerű zenéjüket. Az együttes jelenleg nyári Európa-turnén szerepel, olyan városokban mint Liverpool, Edinburg, Brüsszel, Genf. Zenéjükben a negyvenes évek nagy swing és blues-korszaka jelenik meg, fantasztikus énekesük van, és még fantasztikusabb zongoristájuk.

Előttük a Szatmárnémetiből érkező Black River Blues Band lép a porondra, az a zenekar, mely a tavalyi fesztiválon igen nagy sikert aratott, nem utolsósorban a világhírű jazz-dobos Cserey Csaba közreműködésének köszönhetően.

Érdemes lesz ellátogatni a Viharsarock Fesztiválra, az Ady Endre utcai Rock Klubba!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.