- hirdetés -

Fergeteges kezdés, nagy szélvihar és igazi rock-blues koncerthangulat jellemezte a III. ViharsaRock Fesztivál nyitónapját. 

Már érkezéskor meglepték a nézőket, welcome-ital fogadta a zene szerelmeseit az Orosházi Rock Klubban szombat este. A megnyitót követően a Soundkillers együttes lépett a színpadra. Remekül játszottak, a hangulaton az sem rontott, hogy az időközben feltámadt szélvihar lebontotta a színpad mögé épített díszletet. Majd az egyórás, kiváló program után, közel háromszáz néző előtt zenélt a budapesti Message To Hendrix trió – tudtuk meg Mihály Zoltán klubvezetőtől.

Remek zenék, klassz közönség - Viharsarock Fesztivál (klikk a képre) Fotók: Lénárt Ferenc
Remek zenék, klassz közönség – ViharsaRock Fesztivál (klikk a képre) Fotók: Lénárt Ferenc

Nagyot alkottak, kellően megalapozták a fesztivál következő részét, melyben a trió gitárosához, Petendi Tamáshoz csatlakozott Borsodi László, a Borsodi Blue vezére, és Tátrai Tibor, a magyar rockzene gitáros ikonja. Ez volt a gitárpárbaj, mely természetesen nem vérre ment, itt nem voltak vesztesek, csak győztesek. Hihetetlenül nagy összhangban tolták a rock and rollt, láthatóan maguk is élvezték a zenét.

A minőségi élőzenét produkáló muzsikusok fantasztikus hangulatot teremtettek, a nagysikerű nyitókoncertet kötetlen baráti beszélgetés és fotózkodás követett. A fesztivál első napja igazi élmény volt mindazok számára, akik ellátogattak az Ady Endre utcai klubba. A ViharsaRock Fesztivál következő napján, augusztus elsején a gyulai Man-Dala és a Tűzkerék XT lépnek fel – zárta Mihály Zoltán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.