- hirdetés -

Szombaton a Rock Klubba várják a stílus kedvelőit, indul a III. ViharsaRock Fesztivál, a klub szokásos nyári rendezvénysorozata.

Kéthetente szombat esténként, július 18-án, augusztus 1-jén, augusztus 15-én és augusztus 28-án szervez koncerteket az Orosházi Rock és Blues Egyesület, ezúttal a Rock Klub udvarán felállított színpadon.

A nyitóbulin, 18-án, szombat este  18.30-tól fellép a békéscsabai Soundkillers zenekar, akik klasszikus rock és blues zenéket, átdolgozásokat játszanak. Majd őket követi 20 órától a műfajban az ország legjobbjai közé tartozó Tátrai Tibor-Petendi Tamás-Borsodi László trió, akik gitárjaikkal párbajoznak, három órán keresztül tépik majd a húrokat.

Augusztus 1-jén, a gyulai Man-Dala és a Tűzkerék XT lépnek majd fel. Augusztus 15-én a Black River Blues Band és a The Soulfool Band játszanak majd. Augusztus végén a Bifidus Blues Band és a Rudán Joe’s Coda zenekarokat hallhatják.

A koncertek helyszine a Rock Klub, kezdési időpontok minden alkalommal 18:30. A szervezők szabadtéri színpaddal készülnek a klub udvarán, ahol kerti söröző is várja a rockzene szerelmeseit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.