- hirdetés -

Lezárult a párt négy kérdéses aláírásgyűjtő kampánya, és kiderült, mennyien írták alá az íveket az elmúlt bő egy hónapban.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom március végén kezdett aláírásgyűjtést, ahol négy kérdésben kérték az érdeklődő állampolgárok szignóját, hogy azokról később népszavazást lehessen tartani. A férfiak is nyugdíjba mehessenek 40 év munkaviszony után, mindenkinél legyen alapszintű ingyenes internet, Magyarország maradjon ki a háborús konfliktusokból és szorítsák vissza a bevándorlást.

– A magunkkal szemben felállított elvárást teljesítettük, sőt, túl is teljesítettük, hiszen 3146 aláírást gyűjtöttünk össze a választókerületben – értékelt dr. Szabó Ervin, a Jobbik választókerületi elnöke, a párt helyi vezetője az OrosCafénak június első napján. Hozzátette, hogy Békés és Csongrád megyét figyelembe véve ez az eredmény a legjobb, és még várják, hogy országosan hol végeztek, hiszen a párt versenyt hirdetett a választókerületek között, ki gyűjti a legtöbb aláírást.

– A Szóljon bele! kampány számait látva tényként lehet kijelenteni, hogy a korábbi évekhez viszonyítva a Jobbik helyben és a környező településeken is megerősödött. Az aláírás mellett sokan kifejtették véleményüket és megfogalmazták kritikájukat az ország jelenlegi helyzete ellen – tette hozzá dr. Szabó Ervin. A párt választókerületi elnöke kijelentette, a feltett kérdésekkel nyomást kívánnak gyakorolni a kormányra, hogy ezekkel, az embereket érintő és érdeklő problémákkal érdemben is foglalkozzon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.