- hirdetés -

Bronzérmet szerzett az orosházi versenyző, aki azt mondja, nehéz küzdelmek vannak mögötte.

Május 21-e és 24-e között Szegeden rendezték meg azt a világkupát, melyen az Orosházi Contact Kick-box és Thai-box Harcművészeti Egyesület versenyzője is megmérettette magát. Németh István junior kick-light kategóriában, 63 kg-ban indult.

A dobogó harmadik fokán az orosházi Németh István (pirosban) Fotó: egyesület
A dobogó harmadik fokán az orosházi Németh István (pirosban) Fotó: egyesület

Első mérkőzését bolgár ellenfelével szemben a harmadik menetben sikerült egyértelművé tennie. Második ellenfelét, a technikás füzesgyarmati versenyzőt a második menetben kezdte maga mögé utasítani a számtalan combrúgással. Kis pihenőt követően egy kiegyensúlyozott, izraeli versenyző, a későbbi bajnok kerekedett felül Istvánon, aki így a világkupa harmadik helyezésével zárt – tudtuk meg Puravecz Pétertől, a helyi egyesület elnökétől.

Az orosházi induló szép technikákat mutatott be a szegedi viadalon, ahol egyébként 20 ország 75 klubjának 787 versenyzője vett részt.
– Elégedett vagyok az eredményemmel. Az első küzdelmem igazán nehéz volt, azonban a nagy meglepetés az volt, amikor a technikás füzesgyarmati srácot is legyőztem. Sikerült jól helytállnom, az egész csapat nagyon büszke rám – emelt ki az OrosCafénak nyilatkozva Németh István.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.