- hirdetés -

A rallycross versenyzőnek most semmi nem jött össze, ráadásul még a korlátnak is nekivágódott.

Kárai Tomitól megszokhattuk, hogy mindig a maximumra törekszik. A technika azonban bármikor beleszólhat az eseményekbe, de még így sem adja fel soha!

A hazai Rallycross Bajnokság harmadik fordulóján, Máriapócson nyolc versenyző állt rajthoz a Supercar kategóriában. Mivel többen is esélyesnek mondhatók már az első helyre, nagy csata bontakozott ki. Az orosházi pilóta viszont már az első nap küzdött az autóval, csak nem akart összeállni a Skoda Fábia.

– Ezen a versenyen egy tartalék motorral indultunk, nem akartuk az erősebb erőforrásunkat koptatni. De nem lett volna vele gond, hiszen ez is 500 LE felett van, csak a körülötte működő alkatrészek nem akarták az igazságot. Sem az első, sem a második előfutamon nem tudtam azt autózni, amit szerettem volna. Vasárnap a harmadikban már közelítettem saját magamhoz és az elvárt köridőkhöz, de ez kevés volt. A döntőben a második sorból rajtolva feljöttem a második helyre, de a pálya közepén hibáztam és nekivágódtam a korlátnak. Az autó eleje, hátulja összetört, a negyedik helyre csúsztam vissza, végül behoztam a Fábiát a célba, de csak a hatodik helyen. Ez most így sikerült – összegezte Kárai Tamás a versenyhétvégét.

A következő verseny június 6-7-én lesz Nyirádon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.