- hirdetés -

A karbantartás, az ellenőrzések megtörténtek, május 22-étől várja a látogatókat a gyopárosi kalandpark.

Függőhíd, többméteres akadályok, mászófal – egyebek mellett ezek fogadják az aktív kikapcsolódás kedvelőit péntektől az Alföld Gyöngye Kalandparkban, bővítve a város idegenforgalmi kínálatát a turisztikai szezonra.

– Az elmúlt hetekben elvégeztük a karbantartásokat, megtörtént a bejárás is, minden adott a pénteki kezdéshez. A nyári időszakban minden nap 10.30-tól este hétig várjuk a vállalkozó kedvűeket, szakképzett személyzettel, védőeszközökkel – tudtuk meg a kalandparkot üzemeltető Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójától, Benkő Ferenctől.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt nagy élményt jelent a park (Fotó: Püspöki Zsolt)
Kezdőknek és haladóknak egyaránt nagy élményt jelent a park (Fotó: Püspöki Zsolt)

A több mint 30 akadályt kínáló pályát mintegy másfél óra alatt lehet teljesíteni (egyszerre maximum 30 főnek), míg a gyermekek a kis akadálypályán szórakozhatnak. A gyakorlópálya ezúttal is adott, lehetőséget nyújtva a felkészülésre.
Az Alföld Gyöngye Hotel szomszédságában található kalandparkot tavaly júliusban adták át, 15 millió forintos városi forrásból épült. Az idén kampány is indult népszerűsítésére, bevonva a fürdőt és a helyi szállásadókat.

További hasznos információk a kalandpark honlapján, ide kattintva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.