- hirdetés -

Mindenki hozta az elvárt szintet, jól zárult a múlt pénteki erőfelmérő. A következő övvizsga nyáron lesz Gyopárosfürdőn.

Április 17-én övvizsgát tartott az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület központi edzőtermében, ahol összesen 37 fő vizsgázott 10 – 4. kyu övfokozatig.

A vizsgán az 5 éves gyermektől a 44 éves felnőttig több korosztályban képviseltették magukat a karatékák, akik a legjobb formájukat mutatták az erőnléti és technikai vizsgán. A legerősebb követelmény a küzdelem: narancssárga övre 5, kékre 7, sárgára 10, zöld övre 15 küzdelmet kellett teljesíteniük a vizsgázóknak.
– Mindenki sikeresen teljesítette az elvárt szintet – tudtuk meg shihan Zsiga Zsolt 5. danos karatemestertől, aki a vizsgát tartotta.

Mindenki kitett magáért a vizsgán (Fotó: egyesület)
Mindenki kitett magáért a vizsgán (Fotó: egyesület)

A következő megmérettetés június 22-26-ig a nyári táborban lesz Gyopárosfürdőn, ahol a karatékák kyu (tanuló) övfokozatra vizsgáznak majd. Mesterfokozatokra július 8-12-ig lesz lehetőség vizsgázni Csillebércen, a nemzetközi edzőtáborban, ahol az O.K.K.SZ.K. tagjai közül ketten vizsgáznak majd 3. danra, egy sportoló pedig 2. dan övfokozatra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.