- hirdetés -

Van még néhány napunk, hogy az orosházi dr. Varga Sándort az első helyre repítsük. Hajrá!

Március 30-áig szavazhatunk dr. Varga Sándor gyermekorvosra Az év praxisa a Kátpát-medencében verseny keretében. Háziorvosként bekerült a legjobb 10 közé, online szavazatokkal segíthetjük az első helyre.

Az új inkubátor várhatóan már szeptemberben megérkezik az osztályra (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
dr. Varga Sándor rengeteg gyereket gyógyított már meg. Most mi jövünk, szavazzuk az első helyre!
(Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az Országos Alapellátási Intézet idén is meghirdette a háziorvosok versenyét. Célja az, hogy azok az orvosok elismerésben részesüljenek, akikről betegei hálásan nyilatkoznak. Idén a jelölés nemcsak a betegek részéről érkezhetett.

A páciensek mellett önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait is befogadta a kiíró. Így az orosházi kórház gyermekosztályának vezetőjét a mezőhegyesi önkormányzat jelölte – háziorvosként. Empátiáját, gyermekszeretetét, önzetlenségét emelik ki.

Szavazni ide kattintva lehet, Varga doki a listában a 9. helyen található, a neve melletti vöröskeresztre kell klikkelni, és máris ment neki egy voks. Egy IP címről naponta 6 szavazatot fogadnak, tehát négyóránként adhatjuk le voksokat. Aki ráér, ne habozzon, szavazzon!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.