- hirdetés -

Újvidék és Kolozsvár a következő helyszín, ahol turisztikai attrakcióinkat népszerűsíti a Jövő Építők TDM. Az egyesület továbbra is a szerb és a román térség felé nyit.

A Targ de Tourism kiállításon Orosháza-Gyopárosfürdővel is megismerkedhettek az érdeklődők az elmúlt hétvégén – a város programkínálata, gasztronómiája, és a gyógyvíz jótékony hatásai iránt sokan érdeklődtek.
– A Jövő Építők TDM igyekszik a határon túlra is vinni a város hírnevét – tudtuk meg Kiss Lászlótól, a TDM alelnökétől. – Az idei évben is tervezünk külföldi megjelenéseket, illetve jelenleg is fut egy határmenti online kampányunk és részt veszünk több külföldi turisztikai rendezvényen is. Májusban például Újvidéken, a Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásáron népszerűsítjük Orosházát és térségét, augusztusban pedig a Kolozsvári Magyar Napokon jelenünk meg – sorolta az egyesület vezetésével átmenetileg megbízott alelnök.

A harmadik negyedévben a tervek szerint a Magyar Turizmus Zrt-vel közös szerb és román Study Tour-okat szerveznek, és tematikus online kampányokat dolgoznak ki. A TDM célja, hogy Orosháza mind inkább felkerüljön a turisztikai térképre. Ezért is fektetnek az idei évben hangsúlyt a külföldi kommunikációra, a határ közelsége miatt a szerb és román piacra. – Szeretnénk erősen konkurálni a Csongrád megyei kiemeltebb fürdőkkel szerb vendégek tekintetében, illetve ugyanez az elképzelés a határmenti román piacra vonatkozóan – hangsúlyozta Kiss László.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.