Az ASE Orosháza versenyzője, a 10 éves Molnár Levente második helyezést ért el a fővárosi megmérettetésen.
- hirdetés -

Március 21-én, szombaton rendezték a Reménységek Kupát. Budapesten, az ELTE Gyakorló Általános Iskola és Középiskola tornatermében rekordszámú pingpongos újonc mérte össze tudását. A versenykiírásban csupán annyi volt a megkötés, hogy azok az újonc játékosok indulhatnak, akik 2002. január elsején, vagy azután születtek, valamint 2014. január elseje után lettek leigazolva. A feltételeket 147 lelkes kis pingpongos teljesítette, így ők játszhattak 12 asztalon a budai teremben – adta hírül a Magyar Asztalitenisz Szövetség honlapján.
A versenyzőknek külön öröm volt Jakab János és Kosiba Dániel asztaliteniszezők bemutatójátékát. Mindkét élvonalbeli sportoló ott lesz az április végén kezdődő egyéni világbajnokságon, a kínai Szucsouban.
A Reménységek Kupáján az ASE Orosháza színeiben három tehetség is versenyzett:  a 10 éves Molnár Levente, a szintén 10 éves Hudák Dorina, valamint a 12 éves Varga Bernadett. Levente második lett az U10-es korosztályban. A három orosházi fiatal felkészítő edzője Csáki Rita. A győztesek és a helyezettek éremdíjazásban, a klubjaik sporteszköz támogatásban részesültek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.