- hirdetés -

Tizedik alkalommal szervezett jótékonysági bált a Rotary Club Orosháza, a bevételt ismét a jól tanuló, rászoruló gyermekek táboroztatására fordítják.

Kezdetben a Táncsics gimnáziumban, ma már a Petőfi Művelődési Központ Koncerttermében kapott helyet az orosházi rotarysták éves bálja. Korábban a város jótékony ügyei, az utóbbi években saját cél elérése érdekében gyűjtik a támogatásokat. 2014-ben negyedik alkalommal szerveztek orosházi rászoruló, de jól tanuló diákok számára tábort. A cél idén is ez, mintegy 120-an gyűltek össze a nemes ügy érdekében február 7-én.

Benkő Mihály, a Rotary Club Orosháza soros elnöke az elmúlt időszak munkáját értékelve elmondta: a 27 helyi rotarystát a lokálpatriotizmus és a tenni akarás vezérli. Sokféleségüket az elfogadás és a csapatmunka is jellemzi, ennek köszönhetően jött létre számtalan megmozdulásuk, melyekről cikkeink ezen a linken találhatók.

Benkő Mihály elnök köszöntötte a vendégeket a bálon Fotók: Kecskeméti Krisztina
Benkő Mihály elnök köszöntötte a vendégeket a bálon (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

– A gyermektábor mellett egy másik fontos célt szeretnénk megvalósítani a város életében. Várhatóan márciusban a Kisharang bölcsődét támogatjuk majd mozgás- és kommunikációfejlesztő programjának megvalósításában – tudtuk meg az orosházi soros elnöktől.

A bált rendhagyó mozzanat is kísérte. Hegedűs Martina már kétszer is járt a Rotary táborában, élményeiről számolt be a nagyközönség előtt. A rendezvényen részt vett Nyertes Zsuzsa színésznő és Straub Dezső színész is, ők péntek este, a Rotary Club felkérésére adtak műsort a művelődési központban, támogató szándékkal.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.