- hirdetés -

Az Orosháza FC NB III-as labdarúgó csapatnak és a házigazda az NB II-es Szeged 2011 együttesnek nem csak egymással, hanem a havas, csúszós pályával is meg kellett küzdeni. A találkozón kijött a papírforma, a Szeged magabiztosan nyert.
Szeged 2011-Grosics Akadémia – Orosháza FC  6–0 (2–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Gyula, Grosics Akadémia, 50 néző

Vezette: Csonka

Szeged: Belecan – Zelenyánszki (Szabó P.), Markovics, Tóth G. (Máté), Mészáros – Hegedűs E. (Szabó Cs.), Berde, Oláh G., Fitos – Manga (Germán), Oláh L.
Vezetőedző: Nyilas Elek

Orosháza: Könyves (Bordás D.) – Vozár, Makra, Tóth I., Szabó N. (Fülöp) – Szűcs D. (Péchy), Bozsóki, Végh, Styecz (Faragó Béni), Szélpál – Nikolics (Füredi).
Játékos-edző: Makra Zsolt

Gólszerző: Oláh L. 2, Germán 2 (egyet 11-esből), Markovics, Fitos.

Az orosháziaknál Juhász és Huszár sérülés, Ferenczi betegség miatt hiányzott. Az első félidőben a jeges, csúszós pályán nem alakulhatott ki folyamatos játék. Az NB III-as orosháziak ekkor még jól tartották magukat, a térfélcserét követően viszont kidomborodott a szegediek nagyobb tudása, ami gólokban is megmutatkozott.

A mérkőzés krónikája:
11.perc: Egy mélységi átadást Oláh Lóránt rúgott 10 méterről a hálóba, 1–0.
20. perc: Oláh L. jobboldali keresztlabdáját Fitos belsőzte Vozár díszkíséretében a kapuba, 2–0.
A második játékrészben az orosháziaknál több meghatározó játékos hagyta el a pályát. A Szeged egyre-másra vezette támadásait, amiből gólokat is szerzett.
51.perc: Baloldali beadást Oláh Lóránt passzolt 8 méterről a hálóba, 3–0.
56.perc: Szépítési alkalmat szalasztott el az OFC. A próbajátékon lévő ifjúsági korú Faragó Béni futotta le védőjét, de lövése a bal kapufán csattant.
67.perc: Szöglet után Markovics fejelt a léc alá, 4–0.
71.perc: Füredi buktatta az egyik szegedi játékost, 11-es! A büntetőt Germán lőtte a kapuba, Bordás kapus beleért,de hárítani nem tudta a lövést, 5–0.
73.perc: Szélpál hazapasszolt labdáját Germán megköszönte és a kapust kicselezve gurított az üres kapuba, 6–0.

Makra Zsolt: – Az első félidőben egész jól működött a játékunk, a második játékrészben szétestünk.

Az Orosháza FC legközelebb február 14-én, 10 órakor a gyopárosi műfüvön fogadja a Csongrád megyei bajnokság listavezető csapatát, a Hódmezővásárhelyt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.