- hirdetés -

Szép sikerekkel zárult a hétvége az utánpótlás labdarúgó-egyesület korosztályos csapatainak felkészülése során.

A sorban az élre kívánkozik az OMTK-ULE 1913 ifjúsági csapatának medgyesegyházi tornagyőzelme. Minden mérkőzésüket megnyerve, 26-2-es gólaránnyal végeztek az első helyen, a gólkirályi címet Suta Máté, míg a legjobb játékosnak járó díjat Szivák László szerezte meg. Ugyanitt szerepelt az U17-es csapat, akik harmadik helyezést értek el.

Az orosházi U15-ös gárda is hajszálnyira volt a tornagyőzelemtől, azonban sajnos büntetőrúgásokkal alul maradtak a szolnoki Kolláth Béla Emléktorna döntőjében a bajnoki nagy rivális Szeged 2011 együttesével szemben, így az ezüstérmet és az ezzel járó serleget hozhatták haza Orosházára. Itt is lett egy „ulés” különdíjas: Marunák Leventét a legjobb kapusnak járó címmel jutalmazták a nap végén.

Újra Téli Kupának adott otthont az Eötvös Sportcsarnok szombaton és vasárnap, ezúttal az U11-es és az U12-es korosztályé volt a fő szerep. Az előbbiek a dobogóról lemaradva a negyedik helyen végeztek a Csongrád, a SZEAC és a Békéscsabai Előre mögött, míg a 2003-asok a képzeletbeli dobogó legalsó fokára léphettek fel, miután a bronzmeccsen a Hódmezővásárhelyi LA-t 2-0-ra legyőzték. A tornát az Olasz Focisuli Debrecen nyerte a TOLLE UFC Szekszárd előtt.

Pályára léptek a hétvégén a legkisebbek is. A múlt heti tornagyőzelem után újabb szép eredményt értek el: az U7-esek Kiskunhalason a negyedik helyen zártak, ahol az orosházi Pipis Zsombor különdíjban részesült.

Az eredményes hétvége képeiért kattintsatok ide, az orosházi egyesület Facebook oldalára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.