- hirdetés -

A Hősök terén lép fel decemberben, jövőre pedig az újszilvási pálinkafesztivál 15-20 ezres közönségének énekel az orosházi Jónás Anna, a Gigasztár verseny különdíjasa.

 

A hetedik Gigasztár Országos Énekverseny döntőjét november 29-én rendezték Cegléden. Korábban már beszámoltunk róla, hogy orosházi énekes is bejutott a legjobbak közé: Nagy Krisztina tanítványa, Jónás Anna gyönyörű hangjára a zsűriben helyet foglaló Somló Tamás is felfigyelt.

A döntőbe jutott 14 énekesnek egy szólót és duettet kellett előadnia. Anna a Hungária jól ismert Meghalok hogyha rám nézel című slágerét énekelte, majd Halupa Zoltánnal duettezett, a Vámpírok bálja musical Teljes a sötét című dalát vitték színpadra.

Halupa Zoltán, Jónás Anna, Somló Tamás és Nagy Krisztina a Ceglédi Gigasztár döntője után (Fotó: Birkás Tibor)
Halupa Zoltán, Jónás Anna, Somló Tamás és Nagy Krisztina a Ceglédi Gigasztár döntője után (Fotó: Birkás Tibor)

– Nagyon izgalmas volt a verseny, hetekig készültünk a döntőre. Az eredményhirdetés után Somló Tamás odajött hozzám, gratulált, és azt mondta, hogy kimagasló és színvonalas volt az előadásom – számolt be élményeiről Anna.

Az orosházi énekes két különdíjat, és két nagy lehetőséget kapott: december 14-én a Mikulásgyár rendezvényén a Hősök terén énekelhet (ezt minden döntősnek felajánlotta Somló Tamás), majd jövő pünkösdkor az újszilvási pálinkafesztiválon is felléphet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.