- hirdetés -

Nemzetközi mezőnyben, Romániában versenyeztek az O.K.K.SZ.K. tehetségei, legközelebb Lengyelországban mérettetik meg magukat.

November 23-án Nagyszeben adott otthont a VI. Mas Oyama Memorial Cup nemzetközi karateversenynek. A rangos romániai megmérettetésen öt ország 370 versenyzője vett részt gyermektől egészen felnőtt kategóriáig. Városunkat az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidőkör Egyesület csapata képviselte kiváló eredményekkel.
Bizonyítva szakmai felkészültségüket a hat versenyző összesen négy aranyat, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett. Aranyérmesek: Sebő Dávid, Zsiga Bence – kata, Lipták Galló Máté, Berei Béla – küzdelem. Második helyezett: Barta Dávid – küzdelem, harmadik: Sebő Dávid – küzdelem.

Az orosházi karatésok ismét jól küzdöttek (Fotó: egyesület)
Az orosházi karatésok ismét jól küzdöttek (Fotó: egyesület)

– A verseny napja igen fárasztó volt, reggel 8 órától egészen este 9-ig tartottak a küzdelmek. Ennek ellenére a fiúk összeszedetten és koncentráltan helytálltak a mérkőzéseken, és tettek tanúbizonyságot arról, hogy az egész éves kemény, kitartó munka nem volt hiábavaló – tudtuk meg Zsiga Zsolttól, az orosházi csapat edzőjétől.

Az O.K.K.SZ.K. sportolóinak legközelebbi megmérettetése december 6-án lesz Lengyelországban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.