- hirdetés -

Idén is képviselték városunkat Nagy Krisztina növendékei a versenyen. Jónás Anna országos döntőben.

Hetedik alkalommal hirdették meg az országos Gigasztár Énekversenyt, melynek elődöntőjét november 8-án rendezték Cegléden. Ahogy az már évek óta lenni szokott, idén is indultak orosházi énekesek a megmérettetésen. A verseny évek óta szép orosházi sikereket hoz (2010-ben Bakos Bettina megnyerte, 2011-ben Németh Ibolya, 2012-ben pedig Kovács Szabolcs hozta el a különdíjat, 2013-ban Németh Ibolya nyerte – a szerk.). Nagy Krisztina nyolc növendéke, három korcsoportban tette próbára hangját a szombati elődöntőn.

Jónás Anna a ceglédi elődöntőben kiválóan szerepelt, szurkolhatunk neki a döntőben
Jónás Anna a ceglédi elődöntőben kiválóan szerepelt, szurkolhatunk neki a döntőben

Nagyházi Renáta, Molnár Daniella, Ritzl Rebeka, Béres Judit, Seres Angelika, valamint a korábbi években döntős Jónás Anna, Seres Adél, Kovács Szabolcs közül idén egyedül Jónás Annát engedte tovább a zsűri a döntőbe.
– Mindig változó, hogy a verseny pillanatában éppen ki, mennyit tud kihozni magából, az idei Gigasztáron azonban először mindannyian hibátlanul teljesítettek. Nagyon büszke vagyok rájuk – összegezte növendékei teljesítményét Nagy Krisztina.

A megmérettetés utolsó fordulóján Annának egy szólót és egy duettet (partnere Halupa Zoltán) kell énekelni. A november 29-ei döntőn Somló Tamás lesz a zsűri elnöke.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.