- hirdetés -

A hétvégén rendezték meg a Szekszárd Kupa újonc és serdülő ranglista versenyt melyen a PET-BAU Asztalitenisz Sport Egyesület sportolói a várakozásnak megfelelően szerepeltek.

Az újonc korcsoportokban Szász Rita a főtábla első fordulójában szenvedett vereséget, ugyanakkor a ranglista versenyen először szereplési lehetőséget kapó Varga Bernadett és Molnár Levente bebizonyította , hogy hallatlan szorgalmuknak és példamutató edzésmunkájuknak köszönhetően rövidesen berobbanhatnak az élvonalba. Közülük Levente elsőre megkezdte a minősítő pontok gyűjtését, ami további lendületet adhat fejlődésében.

Serdülő versenyzőink a páros versenyszámban a nyolcaddöntőig meneteltek. Egyéniben Séllei Anett és Szász Rita a főtáblára jutott. Benkő Anett bizonyította az előző napi megyei bajnokságon mutatott formáját, hiszen a nyolcaddöntőben könnyedén 4 – 1 arányban verte a ranglistán előkelő helyet elfoglaló Statisztikás Bakót, és a négy közé jutásért nagy csatában maradt alul a válogatott Orosz Sárával /Sopron/ szemben, így a versenyt az ötödik helyen zárta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.