- hirdetés -

Három szavazókörben 2509 választópolgár dönthet arról, hogy az öt jelölt közül kinek a neve mellé tesz ikszet. 

Angyal Sándor

 Munkáspárt

67 éves, nyugdíjas ács. Jobban kell támogatni a helyi kisvállalkozókat, kistermelőket. Presztízsberuházások helyett valódi beruházásokra, és mindenekelőtt munkahelyteremtésre kell fordítani a forrásokat.

 

Kovács Péter Dávid

 FIDESZ-KDNP

37 éves közgazdász vagyok. A Széchenyi Programiroda irodavezetőjeként ismerem Orosháza és a 7-es választókerület fejlesztéséhez szükséges lépéseket, szolgálni és gyarapítani szeretném városunk lakóit.

 

Papp Róbert

 Demorkatikus Koalíció

39 éves vagyok, alkalmazott. Megválasztásom esetén kezdeményezni fogom a civil párbeszédet, hogy lehetőségeinkhez mérten a választókerület megújuljon. Kérem, támogasson szavazatával!

 

Szokolai Csaba

 MSZP

Orosházán született 1990-ben. A SZTE TTIK-ra járt földrajz-geoinformatika szakra, idén diplomázott. Középfokú komplex angol nyelvvizsgával rendelkezik. Jelölő szervezet: MSZP.

 

Zombor Zsuzsanna

 JOBBIK

34 éves temetkezési vállalkozó, polgári búcsúztató. – Évek óta harcolok a temetők tisztaságáért, a magasabb színvonalú gyermekellátásért. Célom a gyermekorvosi rendelő felújítása, tenni azért, hogy a város vonzó legyen fiataloknak, időseknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.