- hirdetés -

Függetlenként indul a polgármesteri székért Csányi Antal – 46 éves, tősgyökeres orosházi, az ígéretek helyett a cselekvés híve.

Csányi Antal
Csányi Antal

Mint arról már beszámoltunk, lejárt a jelöltállítási határidő, most már hivatalos: Orosháza polgármesteri székéért öten indulnak. Függetlenként Csányi Antal neve szerepel majd a szavazólapon.

Csányi Antal munkáscsaládból származik, négy testvére van. A szakmunkásképző iskola elvégzése után az üveggyárban helyezkedett el, a leépítéseket követően a kórházban kapott állást, 15 éve az emberek egészségének szolgálatában végzi munkáját.

– Orosházán élek, itt dolgozom, ismerem a helyiek panaszait, véleményét. Az utcákat járva pedig látom a fejlődésbeli megtorpanást. Ezért döntöttem úgy, hogy megmérettetem magam a városvezetői posztért – emelte ki a polgármesterjelölt.

– Nem vagyok az ígérgetések híve, sokkal inkább a cselekvésé. Amit fontos hangsúlyozni: döntéseimben városunk polgárainak felmért igénye vezérel majd, nem pedig az aktuális politikai érdekek. Számítok tehát a lakosság véleményére, tanácsaira, támogatására – zárta a jelölt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.