- hirdetés -

Augusztus 25-én, hétfő reggeltől elindul az aláírásgyűjtés Orosházán is.

Az október 12-i helyhatósági választások előtt hivatalosan augusztus 23-án indult a kampány, ekkortól kereshetik fel direkt módon a pártok és a jelöltek a választókat. Az orosházi Fidesz a kampány első napján, szombat délelőtt tartott sajtótájékoztatót, ahol bejelentették, hétfőtől megkezdik az ajánlások gyűjtését.

– Büszkék vagyunk az elmúlt négy év eredményeire, mellyel városunk a Dél-alföldi régió kiemelkedő pontjává vált. Tudjuk, még sok a tennivalónk , ezért az elkövetkezendő időszakban – az új uniós ciklus lehetőségeit kihasználva – az a célunk, hogy az egész város, a vállalkozások, a polgárok gazdagodjanak – mondta Molnár Béla, a Fidesz orosházi elnöke.

Úgy fogalmazott, hogy az orosházi Fidesznek jelentős fejlesztési célkitűzései vannak mind az intézményrendszer, mind a helyi vállalkozások fejlődésének érdekében.
Csapatunk garancia a kiszámítható fejlődésre, és a kormányzat támogatásával újabb sikeres időszak vár ránk, mert Orosháza nem lehet ellenzékben. Jelöltjeink azon fognak dolgozni, hogy az egyes körzetekben élők életminősége folyamatosan javuljon, és ezzel Orosháza a megye legiparosodottabb városa után a legélhetőbb városává is váljon – fogalmazott Molnár Béla.

Hozzátette, ehhez a munkához szükségük van a választók felhatalmazására is, ezért céljuk, hogy minél több támogató aláírást kapjon a polgármesterjelölt, a képviselőjelöltek és a megyei listájuk is. Az aláírások gyűjtését augusztus  25-én, hétfőn kezdik meg a Fidesz aktivistái és jelöltjei Orosházán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.