- hirdetés -

Új alapítvány indult el az év elején Orosházán – friss lendületükkel a tagok paravánt festettek, családokat segítettek, és önkénteseket keresnek. 

Ecsetekkel, festékekkel felszerelkezve érkeztek az orosházi székhelyű Tűzvonalban Alapítvány tagjai július 10-én a Petőfi Művelődési Központba. Az önkéntesek a kiállításokon használt paravánok egy részét festették át, 20 ezer forint értékű munkát végezve ezzel el a Hozz változást! program keretében – tudtuk meg Urbán L. Tamástól, az alapítvány elnökétől.

A Hozz változást!kapcsán egy rajzpályázatot is kiírtak, Isten él és szeret téged címmel várják (korhatár nélkül) a papír- és vászonalapú alkotásokat a Falus Elek utca 13. címre. Október 18-án a legjobbakat jutalmazzák és ki is állítják egy jótékonysági gospel gálaesttel összefűzve a művelődési központban.

Ahogyan a rajzpályázat témája is tükrözi, az év elején létrejött civil szervezet legfőbb feladata az evangélium hirdetése – felekezettől függetlenül. Urbán L. Tamás elnök elmondta, igyekeznek segíteni a hozzájuk forduló egyházi gyülekezeteknek, de Orosházának is a lehetőségek tükrében. Így például a napokban az alapítvány munkatársai hat nehéz sorsú orosházi családot segítettek élelmiszercsomaggal – az 5 ezer forint értékű csomagot köszönettel vették át a gyermekjólét által javasolt családok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.