- hirdetés -

Nem is egy, hanem három alkalommal szerveznek koncerteket az idei ViharsaRock Fesztivál keretében. Szombaton négy banda játszott a Rock Klub udvarán.

A ViharsaRock Fesztivált tavaly rendezte meg először az Orosházi Rock és Blues Egyesület, nem titkoltan hagyományteremtő szándékkal. Egy hónappal ezelőtt kezdődött az idei fesztivál koncertsorozata, ahol fő műsorszámként Török Ádám zenélt. A szombati rendezvény volt a program második állomása, amelyen elsőként az orosházi Der Sprinter, majd a Bagaméri Projekt lépett fel, őket a Soundkillers követte, a Tűzkerék XT pedig feltette a koronát az estre. A rock szerelmesei közül majdnem kétszázan voltak jelen a késő estig tartó koncerteken.

(Fotó: Kecskeméti Krisztina)
A Tűzkerék XT zárta a koncertek sorát a Rock Klubban (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Mivel a szombati program még csak a második felvonása volt az idei ViharsaRock Fesztiválnak, így augusztus 3-án lesz még egy koncertekben bővelkedő est. Akkor többek között Tátrai Tibor is zenél majd a közönségnek. A többi fellépőt hamarosan a programajánlónkban olvashatjátok.

Az estet a kétszeres Grammy-díjas amerikai blues gitáros, Johnny Winter emlékének ajánlották a szervezők, aki pont a fesztivált megelőző napon hunyt el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.