- hirdetés -

A vajdaságból érkezett testvérvárosi gyerekek nagyon várták már Rúzsa Magdi koncertjét. Elintéztük nekik, hogy találkozzanak az énekesnővel.

A fürdőben a III. Sör-Virsli Fesztiválon szombaton adott koncertet Rúzsa Magdi. Sokan voltak kíváncsiak az énekesnőre, de a közönség soraiból is kitűnt egy 20 fős gyerekcsapat, akik a színpad előtt végigtáncolták a koncertet. Nagyjából a felénél jöttünk rá, hogy ők a testvérvárosunkból, a vajdasági Szenttamásról érkező gyerekek, akik itt táboroznak Orosházán. És mivel Rúzsa Magdi szintén a Vajdaságból, közelebbről Kishegyesről származik, azonnal érthető lett a srácok kiemelkedő rajongása.

A kollégákkal úgy döntöttünk, a koncert után megpróbáljuk összehozni a gyerekcsapatot Magdival. Mikor ezen szándékunkat elmondtam az őket kísérő tanárnőnek, egyből a nyakamba ugrott, majd 2 perc múlva hatalmas sikítozás és ugrálás következett: a hír eljutott a gyerekekhez is.

Ruzsa Magdi a szenttamási gyerekekkel. Volt öröm és boldogság (Fotó: Püspöki Zsolt)
Rúzsa Magdi a szenttamási gyerekekkel. Volt öröm és boldogság (Fotó: Püspöki Zsolt)

A lényeg: Magdi a koncert után azonnal igent mondott a kérésre, és miután kicsit kifújta magát, már jött is a színpad elé, a gyerekekhez. Volt nagy öröm és sikongatás. Mi pedig örültünk, hogy a gyerekek a sok-sok élmény mellett zárásként kaptak még egy felejthetetlen emléket Orosházáról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.