- hirdetés -

Az orosházi Fidesz elnöksége szerint az MSZP valótlanságokat akar tényeknek beállítani.

Az orosházi MSZP kedden adott ki közleményt, amelyben köszöntik a közalkalmazottakat és egészségügyi dolgozókat, de élesen bírálják az orosházi kórház és a közszféra működését.

A Fidesz orosházi elnöksége szerkesztőségünkhöz eljuttatott válaszközleményben úgy fogalmaz, hogy a baloldali párt valótlanságokat igyekezett tényként beállítani!

„A szocialisták, köztük Fetser János akkori parlamenti képviselő egy emberként szavazták meg a Gyurcsány-Bajnai féle megszorító csomagot, megfosztva ezzel több tízezer egészségügyi és közigazgatási dolgozót egyhavi fizetésétől. Miután ők csökkentették a fizetéseket, milyen jogon állnak ki a közszféra érdekeinek képviseletében?” – teszik fel a kérdést. Azt írják, hogy ezzel szemben az Orbán kormány tavaly szeptemberben mintegy százezer egészségügyi dolgozó bérét emelte havi több tízezer forinttal.

A kórházi adósságnövekedésre vonatkozó MSZP-s állításokra válaszul pedig azt írják, hogy „azt a folyamatos forráselvonással pontosan ők idéztek elő, és amin csak egy állami adósságkonszolidáció tudott segíteni!”

A közlemény zárásaként felszólítják a helyi MSZP-t, hogy a köztisztviselők és egészségügyi dolgozók napját ne használják fel politikai célokra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.